Jong geleerd is oud gedaan: Generatie Netwerken

La Red netwerkbijeenkomst Utrecht – dinsdag 17 mei 2016
Generation

 

Netwerken is niet moeilijk. We doen dit namelijk al sinds onze kindertijd. Zo werden we door onze ouders voorgesteld, gingen we op school op zoek naar die andere met dezelfde interesses, vroeg je je familieleden om hulp en advies. Zo ontdekten we de wereld en groeide ons netwerk.

Onder het mom van jong geleerd is oud gedaan, maar ook om met elkaar toegang te bieden tot netwerken die dubbel zoveel waarde hebben willen we je daarom dan ook uitnodigen om je ouder(s) of je kind(eren) mee te nemen naar deze speciale La Red netwerkbijeenkomst. Vanaf 15 jaar (op weg naar de arbeidsmarkt) tot 70 jaar (net weg uit de arbeidsmarkt) zijn jullie van harte welkom. Want kennis zit overal!

Het thema van deze avond is ‘De invloed van het netwerken op generaties’. Alles over keuzes maken, mogelijkheden zien en creëren, familie eigenschappen voorzetten en versterken. In de vorm van ‘vraag & antwoord’ gesprek willen we de waarde van Generatie Netwerken belichten die dichter bij ons staan dan we ons soms realiseren.

Ervaar samen met ons de waarde van ‘warme familienetwerken’. Laat je inspireren door al dat jong talent vol vernieuwing en ontdek een bijkomende netwerk van de vrienden van de ouders waardoor het onmogelijke mogelijk wordt. Geef met jouw ouders de route naar een stageplaats of baan voor de kinderen van een anderen.

Aan onze netwerktafel à la Humberto Tans LATE NIGHT wordt een netwerkpanel van enkele koppels geïnterviewd over de invloed van familie op werk en ondernemerschap. Daarna gaan we aan de slag om het netwerk over generaties heen te laten werken.

 

18:00 uurNIEUW! Eén-op-één met Miriam Notten voor persoonlijke vragen, advies en tips

19:00 uurBegroeten en netwerkend ontmoeten

20:00 uurInspiratielezing: “Hoe werkt jouw netwerk?”, door Miriam Notten

20:30 uurNetwerktafel LATE NIGHT-stijl met als tafelheer: Roger van Meer

21:15 uurNetwerken onder het genot van een hapje en drankje.

22:30 uurNetwerk verrijkende afsluiting

 

Klik hier om jezelf aan te melden. Voor vragen kun je ons bellen op 015-2127544
Voor leden is de toegang gratis. Voor overige deelnemers zijn de kosten € 95,00 exclusief BTW per persoon.