La Red gaat netwerken met de directeuren in de kinderopvang

30 oktober is de landelijke ledenbijeenkomst bdKO waar ook de managementprijs kinderopvang 2008 wordt uitgereikt door Sharon Dijksma, staatssecretaris OCW. Een gedeelte van de dag staat volledig in het teken van netwerken en wordt door La Red verzorgd.

Deze dag kunt u beslist niet missen! De bijeenkomst staat in het teken van de kracht van netwerken. Na de Algemene Ledenvergadering van de bdKO, zal bekend worden gemaakt wie de Managementprijs Kinderopvang 2008 zal ontvangen. Vervolgens zult u merken dat netwerken ruilen is. U wordt op een bijzondere manier in contact gebracht met andere leden, met gasten en met leveranciers en zakelijke dienstverleners in de kinderopvang. Spreker is Annemarie van Gaal, succesvol ondernemer en bekend van televisie in programma’s als Dragon’s Den en Ten Einde Raad. Klik hier voor meer informatie.