Skip to main content
Nieuws

La Red workshop bij Young Movares

By 23 oktober, 2008december 2nd, 2015No Comments

23 oktober is La Red te gast bij Young Movares. Tijdens de workshop die La Red geeft zullen onder andere praktische netwerkvaardigheden en het Action Networking Game aan de orde komen.

Movares (www.movares.nl) is een een advies- en ingenieursbureau dat oplossingen biedt op een viertal gebieden (infrastructuur, mobiliteit, ruimtelijke inrichting en vervoerssystemen). En zich in toenemende mate bezighoudt met water en energie.

Young Movares, het jongerennetwerk van Movares bestaat uit een club enthousiaste jongeren die samen carrieregerichte activiteiten (zoals netwerken) ondernemen. Daarnaast is deze club een goede manier om de organisatie en de werknemers beter te leren kennen. De activiteiten die worden georganiseerd lopen uiteen van borrels en reizen tot workshops.

La Red zal dit jongerennetwerk meenemen op een tocht langs netwerkvaardigheden. De workshop wordt afgesloten met het Action Networking Game.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons