La Red tijdens de Nacht van de Kunstfabriek

Vrijdag 13 februari is het weer zover. Van 18.00 tot 23.00 verandert Bacinol tijdens de Nacht van de Kunstfabriek in een gebouw waar kinderen vanaf 7 jaar allerlei mini-workshops kunnen doen. Bijvoorbeeld een portret schilderen, een droomhuis bouwen of een eigen visitekaartje ontwerpen. Uiteraard is La Red ook aanwezig op deze avond.

Alle kinderen kunnen bij La Red hun eigen netwerk komen tekenen. Geef opa, oma, vriendjes, vriendinnetjes, knuffels en huisdieren een plaats in het netwerk. Ouders kunnen zich vermaken door het maken van een Connectivity Wall van de Kunstfabriek. Kom dus kennismaken met Bacinol en La Red op vrijdag 13 februari van 18.00 tot 23.00.

Tot ziens!

One thought on “La Red tijdens de Nacht van de Kunstfabriek

  1. De Nacht van de Kunstfabriek (www.nachtvandekunstfabriek.nl) was weer succesvol en gezellig druk met kinderen die huisjes bouwden van peperkoek en monsters maakten. Bij La Red werden hele netwerken getekend en werd er gesproken over het verschil tussen vrienden en kennissen. ‘Van vrienden hou je en kennissen, nou die kén je gewoon” zo legde Tara het uit. Wat de kinderen met iedereen ‘ruilden’ varieerde van liefde en genegenheid, tot hulp bij huiswerk en plezier. Het werden prachtige spinnenwebben.

Comments are closed.