Skip to main content
Nieuws

[campus]Orléon organiseert nieuwsgierigheid!

By 18 mei, 2009december 2nd, 2015No Comments

Donderdag 14 mei genoten La Red en [campus]OrléoN een geanimeerde lunch met een aantal mensen die geïnteresseerd waren in het benutten van de nieuwsgierigheid van hun personeel. Initiatiefnemer Floor Basten introduceerde de campus als een netwerk voor vraag en aanbod in academische producties buiten de universiteit. Doel van de campus is het vergroten van het onderzoekend vermogen van de samenleving. Onderzoekende organisaties horen daarbij en plukken zelf ook de vruchten van medewerkers die nieuwsgierig zijn, bijvoorbeeld naar de mogelijkheden van de markt en de eigen werkprocessen. Aandacht voor onderzoek en een academische houding betekent aandacht voor innovatief personeel dat wil presteren, samenwerken, weten en veel meer. Slimme organisaties zetten hun HRM in om dit te ondersteunen. Meer weten? Neem dan contact op met Floor Basten via campus@orleon.nl.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons