Skip to main content
Nieuws

Share People Experience Week

By 10 juli, 2009december 2nd, 2015No Comments

Share People heeft afgelopen week de experience week georganiseerd, waar ondernemers uit verschillende culturen elkaar beter hebben leren kennen. Kleine ondernemers uit verschillende ontwikkelingslanden zijn in contact gebracht met ambitieuze europese projessionals. La Red is ambassadeur voor Share People en heeft ook enkele onderdelen voor het  Experience Week programma verzorgd. Ontmoetingen tussen mensen uit verschillende culturen en van verschillende achtergrond leven vaak verrassende inzichten op. La Red is daar mee aan de slag gegaan, ten eerste door samen met de deelnemers de connectivity wall in te vullen.  Daarmee wordt visueel inzichtelijk gemaakt dat specifieke vakkennis vaak dichterbij is dan verwacht. Ook hebben de deelnemers het netwerkspel gespeeld, waarin de deelnemers leren dat hetgene ze zoeken vaak al dichterbij dan verwacht gevonden kan worden.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons