Eerste bijeenkomst vrouwennetwerk VIZI

Het nieuwe netwerk voor ondernemende vrouwen vanaf 25 jaar, in Barendrecht, Poortugaal en Rhoon, die op zoek zijn naar nieuwe zakelijke contacten, behoefte hebben aan kennis en informatie en met passie werken of ondernemen. Op 27 oktober geeft Miriam Notten in haar workshop ‘netwerken met plezier en rendement’ haar visie op succesvol ondernemen via netwerken. Wil je meer weten over deze bijeenkomst mail dan naar Marielle van Munster, ln.izivkrewtennull@ofni.

One thought on “Eerste bijeenkomst vrouwennetwerk VIZI

  1. Ik heb gisteren tijdens een bijeenkomst van VIZI Roos van La Red ontmoet tijdens een korte “workshop” netwerken. Bij deze wil ik haar de complimenten geven over haar presentatie. Vooral haar “power” en humor deden het goed.

    Roos bedankt voor de leuke avond!

    WM Makelaardij & Taxaties Rhoon * Hellevoetsluis

    Wendy Maas

Comments are closed.