Skip to main content
NieuwsUncategorized

Dichter bij de Bar in Delft

By 14 oktober, 2009december 12th, 2016No Comments
Het eerste lustrum is een feit! Op vrijdagavond 6 november zal de feestelijke dichterskaravaan voor het 5de jaar op rij door de mooiste kroegen van Delft trekken om éénieder vanaf de bar te overrompelen met hun scherpste teksten, hun razende rijmen en hun innemende persoonlijkheden. Ook dit jaar weer nieuwe talenten gespot tijdens de lente-achtige Poetry Slams. Zij vergezellen de oude bekenden en omdat dit het eerste lustrum is staan er extra bijzondere namen op de rol: F. Starik is bekend van “de eenzame uitvaart”, verder Ruben van Gogh, onder andere actief in de cross-over met klassieke muziek ism Bob Zimmermann voor het duo Sekhuis-Lankhoorn, en onze eigen Delftenaar Arjen Duinker die in de krant Delft op Zondag met lezers het gedicht “gezicht in Delft” wekelijks verder samenstelt. Op vrijdag 6 november om 22:30 uur in de Pelicaan zal Arjen zelf , omringd door pers, contribuanten en groupies,  het definitieve gedicht voordragen. Lees verder…

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons