Skip to main content
Nieuws

Verslag La Red netwerkbijeenkomst 20 oktober jl.

By 21 oktober, 2009december 2nd, 2015No Comments

Gisteravond hadden we een zeer geslaagde La Red netwerkbijeenkomst met als thema ‘netwerken en werk’. Dit keer waren we te gast bij het UWV Werkcafé in Den Bosch met als sprekers Monique Everkes (Adjunct vestigingsmanager UWV werkbedrijf ‘s-Hertogenbosch) en Ralph Besselink (per 29 oktober a.s. Business Development manager van La Red).

Gisteravond hadden we een zeer geslaagde La Red netwerkbijeenkomst met als thema ‘netwerken en werk’. Dit keer waren we te gast bij het UWV Werkcafé in Den Bosch met als sprekers Monique Everkes (Adjunct vestigingsmanager UWV werkbedrijf ‘s-Hertogenbosch) en Ralph Besselink (per 29 oktober a.s. Business Development manager van La Red).

Monique is naast Adjunct vestigingsmanager UWV werkbedrijf ook programmamanager Mobiliteitscentrum Noordoost Brabant. Zij is een krachtige verbinder en weet werkgevers uit de regio te boeien met de dienstverlening van het UWV en het Mobiliteitscentrum. Een vraagbaak en inspirator bij uitstek die zelf het goede voorbeeld geeft door een werkzoekende die niet direct paste op een vacante functie, tóch een kans te geven. Ralph studeerde cum laude af aan de VU in Beleid, Communicatie en Organisatie en heeft onlangs in Parijs als management consultant gewerkt. De zoektocht naar deze baan heeft hij ons stap voor stap toegelicht waardoor het belang van het inzetten en benutten van zijn eigen netwerk zeer duidelijk werd voor de gasten. Een verhaal uit de praktijk!

De La Red Netwerk Telefoon is sinds een maand een nieuwe dienst, speciaal voor de leden van La Red. Elke maand krijgen deze de mogelijkheid om een netwerkvraag in te dienen. Indien er meerdere vragen zijn dan wordt er tijdens de netwerkbijeenkomst gestemd. De gelukkige winnaar mag een maand de La Red Netwerk Telefoon mee naar huis nemen. De aanwezige gasten kunnen die avond meteen al een sms sturen als ze denken te kunnen helpen met het oplossen van de vraag. De tijdelijke bezitter van de telefoon kan dan een maand lang bellen, sms-en en twitteren. Dit laatste is een verplichting….op de La Red website kan iedereen de tweets lezen en zo op de hoogte blijven van de voortgang. Afgelopen maand was de telefoon in het bezit van Pieter van Prooijen (Consultant Business Innovation CapGemini BAS). Hij heeft optimaal gebruik gemaakt van deze dienst en was zeer tevreden over de resultaten. Jop Kluis (Directeur Morganfield) is komende maand de gelukkige bezitter. Hij had als vraag;

Hoe zou de dienstverlening van een bedrijf dat uw organisatie zou kunnen helpen met de invoering of verdere uitbouw van duurzaam ondernemen (Profit, People en Planet) er uit moeten zien? Het nummer is; 06-43 63 42 02

Alle stoelen aan de kant….tijd voor Netwerk Bingo, een spel waarbij binnen enkele ronden deelnemers op speelse wijze met elkaar kennis maakten én op het belang van netwerken gewezen werden. Netwerken vraagt immers om het ontdekken en inzichtelijk maken van de eigenschappen van de mensen die je tegenkomt. Vaak hebben zij talenten en eigenschappen die je niet ziet, maar wel heel interessant zijn. Met een eigen Netwerk Bingo kaart gingen onze gasten op ontdekking.

 Als afsluiting van de avond hadden we de tijd om onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes te netwerken.

 Weer
De volgende La Red bijeenkomsten zijn gepland op 18 november (Amersfoort) en 17 december (Delft).

 Kosten
Voor de leden van het La Red Netwerk is toegang tot de bijeenkomst gratis. Voor de overige bezoekers bedragen de kosten €85,= per persoon*.

Lid worden van La Red?
Een lidmaatschap van het La Red Netwerk biedt meer dan alleen de gelegenheid tot het leggen van relaties met andere professionals. Het levert ook toegang tot een veelkleurigheid aan interessante sprekers en hun gedachtegoed. Vaak zijn de bijeenkomsten interactief. En al doende vergroot je je kennis over praktische netwerkvaardigheden en de achtergronden van relatie- en netwerkvorming. Een prima manier dus om je eigen netwerk te verbeteren en uit te breiden. Voor meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschap kun je ons bellen op 015-2127544 of mailen op info@lared.nl.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons