Skip to main content
Nieuws

Eerste bijeenkomst vrouwennetwerk ViZi overtreft verwachtingen

By 2 november, 2009december 2nd, 2015No Comments

Albrandswaard en Barendrecht zijn sinds 27 oktober een netwerk voor ondernemende vrouwen rijker: ViZi (Vrouwen in Zaken inspireren). De eerste bijeenkomst op 27 oktober in Abel grand café restaurant trok ruim 100 vrouwelijke ondernemers én zelfstandige adviseurs in loondienst. Er kwamen niet alleen veel meer dames dan verwacht, ook de reacties na afloop waren unaniem enthousiast en positief.

Roos van Berkel, workshopleider bij netwerkorganisatie La Red, gaf een interactieve workshop ‘Netwerken met plezier en rendement’. Ze gaf handige tips en trucs om effectief te kunnen netwerken. En in groepjes werden antwoorden geformuleerd op specifieke netwerkvragen. Jeanette Voets, voorzitter van het vrouwennetwerk NOOVA uit Lansingerland, vertelde enthousiast over NOOVA en het verschil tussen hoe vrouwen en mannen netwerken. En Mariëlle van Munster, initiatiefneemster, trapte de bijeenkomst af met een wervende presentatie over onder andere de doelstellingen en missie van ViZi. Uiteraard was er volop gelegenheid om te netwerken en andere ondernemers te ontmoeten.

  “Ik ben zeer enthousiast over de opzet van ViZi, waarbij de netwerkborrel ondergeschikt is aan het opdoen van kennis en inspiratie. Dat spreekt mij erg aan. De netwerkworkshop was zeer inspirerend. Ik vond het mooi om te merken hoe de dynamiek en inspiratie als het ware in de lucht hingen. Ik sluit me graag aan bij ViZi”, aldus advocaat Natasja van Vuuren, die bij de eerste bijeenkomst aanwezig was.

Passie

ViZi wil ambitieuze vrouwen vanaf 25 jaar die werken met passie stimuleren en enthousiasmeren. Het uitwisselen van kennis en informatie staat centraal. Annet Streefkerk, secretaris: “We gaan zo’n 6 keer per jaar laagdrempelige netwerkbijeenkomsten organiseren in de vorm van interessante bedrijfsbezoeken, interactieve workshops en inspirerende sprekers. Zowel externe sprekers, als dames uit ons eigen netwerk met een interessant verhaal nodigen we uit. Ook willen we een gesprekspartner zijn voor bedrijven en zijn we in gesprek met andere netwerken zoals VNO-NCW en het vrouwennetwerk NOOVA uit Lansingerland.”

Aanjaagteam

Het aanjaagteam vormt de motor van ViZi en bestaat uit Annet Streefkerk als secretaris, Marjolijn Moerkerken als penningmeester en Mariëlle van Munster als voorzitter. Annet ondersteunt bedrijven op secretarieel gebied vanuit haar bedrijf Annet’s Secretary Work. Marjolijn is NVM-makelaar en beëdigd taxateur bij Markant NVM-Makelaars. En Mariëlle is communicatieadviseur en eigenaar van PinC Praktisch in Communicatie.

Sponsors

De bijeenkomst is financieel mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: Arenza administratie en advies, Kamer van Koophandel Rotterdam, Markant NVM-Makelaars, Notariskantoor Bijdorp, en Rabobank Rotterdam Hoogvliet. En de subsponsors Digisource, Drukkerij Plusprint, Kim Kraak Fotografie, Kimik! Relatiegeschenken en SUB communication.

Aanmelden

De volgende bijeenkomst is in januari. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht bij Annet Streefkerk, Marjolijn Moerkerken of Mariëlle van Munster via 010 – 209 94 75 of info@netwerkvizi.nl.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons