Skip to main content
Nieuws

Syntens geeft power aan duurzaamheid

By 4 november, 2009december 2nd, 2015No Comments

Dit is de tijd om duurzaam te gaan ondernemen. Voor veel ondernemers is dit een stap in het onbekende. Om uw duurzame toekomst helder te krijgen organiseerde Syntens op 9 oktober j.l.  9 workshops op het evenement “de wereld draait door”. La Red verzorgde die dag Duurzaamheidsbingo (La Red Netwerkbingo).

Wilt u nalezen wat er deze middag allemaal gepasseerd is? In het Duurzaam Innovatie journaal leest u korte artikelen over de workshops, – inspirerende interviews met ondernemers die u voorgingen ondersteund met krachtig getekende illustraties die de inzichten van de middag samenvatten.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons