Skip to main content
Nieuws

18 november La Red netwerkbijeenkomst

By 10 november, 2009december 2nd, 2015No Comments

Het is bijna zover, volgende week vindt op woensdag 18 november weer een La Red op reis netwerkbijeenkomst plaats.

“Netwerken en Architectuur”

De inrichting van de ruimte om ons heen heeft veel invloed op de mate waarin we communiceren en relaties met elkaar aangaan. Reeds lang geleden hebben monniken hun kloosters al ingericht met cellen om zich te concentreren en kloostergangen om met elkaar te kunnen communiceren. Ook nu kennen we nog de zogenaamde ‘wandelgangen’ waar informatie uitgewisseld wordt. Deze maand zijn we te gast bij Van Munster Kantoor- en Projektinrichters.

Zij richten kantoren in en we zullen dus met elkaar in gesprek gaan over bouwen, architectuur, inrichting en de menselijke component die het mogelijk maakt relaties met elkaar aan te gaan.

Er wordt een korte inleiding verzorgd door onze gastvrouw van de avond Bertine de Boode, Directeur van Munster Kantoor- en Projektinrichters. Waarna we het woord geven aan twee interessante sprekers, te weten Ir.René Onsia, Eigenaar ONSIA architectuur en Ralph Besselink, Adviseur sociale netwerkanalyse La Red B.V. vervolgens gaan we met jullie in gesprek over de voorbeelden uit je eigen omgeving.

De La Red NetwerkTelefoon

In oktober was Jop Kluis van Morganfield de gelukkige. Zijn netwerkvraag ‘hoe kan ik diensten ontwikkelen voor bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel hebben staan?’ werd geselecteerd om verder op te lossen met behulp van de La Red NetwerkTelefoon. Jop vertelt over zijn ervaringen (die hij ook deelt via Twitter (account LaRedNetwerk) en we kiezen weer een nieuwe winnaar om een maand met de La Red NetwerkTelefoon aan de slag te gaan. Dus vergeet niet je netwerkvragen in te dienen (alleen voor leden!).

Wie

Voor deze bijeenkomst worden mensen uitgenodigd uit het netwerk van La Red. Er komt dan ook een divers gezelschap: van kunstenaars tot CEO’s van grote internationals en van ambtenaren tot ondernemers. 

Waar

De bijeenkomst zal om 19.00 starten en rond 22.00 weer eindigen. De locatie is Van Munster Kantoor- en Projektinrichters in Amersfoort. Na aanmelding worden het programma, de voorlopige deelnemerslijst en routebeschrijving rond 16 november toegestuurd. 

Kosten

Voor de leden van het La Red Netwerk is toegang tot de bijeenkomst gratis. Voor de overige bezoekers bedragen de kosten €85,= per persoon*.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons