Skip to main content
Nieuws

I/Open4You – ondernemen door verbinden 30 november 2009

By 16 november, 2009december 2nd, 2015No Comments

Ontmoet jij op netwerkborrels ook steeds dezelfde mensen met wie het contact oppervlakkig blijft? Heb jij ook al 100 contacten op LinkedIn? En, wat haal je eruit? Twitter je hier en daar wel eens wat maar weet je eigenlijk niet wat het oplevert? Kortom, zoek je betekenisvolle verbindingen? Kom dan naar I/Open4You!

Betekenisvolle netwerken. Dat is waar het nu en in de toekomst om draait. Juist door de komst van nieuwe media is het mogelijk om grenzeloos nieuwe verbindingen aan te gaan om een gezamenlijk doel te bereiken. Maar hoe doe je dat? Hoe bouw je dit sociale kapitaal?

Het netwerk I/Open4You nodigt je op maandag 30 november 2009 van harte uit voor een inspirerende middag waar je betekenisvolle contacten kunt vinden. Je gaat dus niet weg met een stapel visitekaartjes in je tas maar met contacten waar je echt iets aan hebt. Ondernemen door verbinden!

Het enige wat wij van jou vragen is een actieve rol en een open houding. Wij beloven overtuigende sprekers, een trainer die je helpt bij het bouwen van sociaal kapitaal en…nieuwe contacten. En: je telefoon mag aan blijven staan tijdens deze middag! Om er zeker van te zijn dat je de juiste mensen ontmoet, vragen we je een wens en een belofte in te vullen

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons