Skip to main content
Nieuws

La Red netwerkbijeenkomsten 2010

By 25 januari, 2010december 2nd, 2015No Comments

Het nieuwe jaar is begonnen met een frisse start voor de netwerkbijeenkomsten van het La Red netwerk. Zo hebben we dit jaar een vaste locatie in Delft, Het Pakhuis, en veel afwisseling in de invulling van de avonden. Ook is er de mogelijkheid om vóór de bijeenkomst al te netwerken door in Het Pakhuis (op eigen kosten, tegen een speciaal tarief) te eten.

Verder organiseren we één of twee extra bijeenkomsten per jaar die op een speciale locatie, ergens in Nederland, zullen plaatsvinden.

Data La Red netwerkbijeenkomsten 2010;

woensdag 17 februari, donderdag 18 maart, dinsdag 30 maart (andere locatie), dinsdag 13 april, woensdag 19 mei, donderdag 17 juni, dinsdag 14 september, woensdag 13 oktober, donderdag 18 november, dinsdag 16 december.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons