Skip to main content
Nieuws

Wat doet een miljoen met je netwerk?

By 1 februari, 2010december 2nd, 2015No Comments

Verandert je netwerk wanneer je een miljoen wint? Op 17 februari beantwoorden we deze vraag samen met schrijfster Marjan Berk. Verder vertelt Edward van der Pas over zijn ervaringen met de La Red netwerktelefoon. “Dit had ik niet verwacht”, aldus Edward. En we maken de winnende netwerkvraag bekend. Zet 17 februari in je agenda. Deze bijeenkomst mag je niet missen!

Marjan Berk deelt haar ervaringen

Actrice en schrijfster Marjan Berk won in 2007 één miljoen euro in de Lotto. Hoe is Marjans leven daarna veranderd? Stonden er plotseling ‘verloren’ vrienden op de stoep? Of zakenrelaties die een graantje wilden meepikken? En hoe ga je daar dan mee om? Marjan vertelt hierover aan de hand van haar boek ‘Rijk’. ‘Rijk’ gaat over de tijd voordat ze rijk werd. Op hilarische wijze beschrijft Marjan hoe ze al goochelend met het huishoudbudget toch genoot van het leven. Kom op 17 februari naar Het Pakhuis en maak kennis met deze inspirerende vrouw.
 
Het boek ‘Rijk’

Is je leeslust opgewekt? Boekhandel Huyser is op 17 februari ook aanwezig. Je kunt je boekenkast dus direct aanvullen met het boek Rijk van Marjan Berk.
 
Het sneeuwbaleffect

Deze maand is Edward van der Pas van Wolter & Dros Haaglanden aan de slag met de La Red Netwerktelefoon. Zijn oproep “Help me mijn vacatures in te vullen” leverde veel reacties op. Edward houdt ons via Twitter op de hoogte van de ontwikkelingen. Op 17 februari vertelt hij over het sneeuwbaleffect dat na zijn oproep ontstond. Een tipje van de sluier: “Dit had ik niet verwacht”.

Wie wordt de nieuwe winnaar?

Wil jij ook kans maken om het netwerk ‘voor je te laten werken’? Stuur ons dan snel je vraag (alleen voor leden). Wordt jouw vraag gekozen, dan krijg je 5 minuten de tijd om jezelf krachtig neer te zetten en jouw vraag te stellen. Via de La Red Netwerktelefoon zoek je daarna een maand lang het antwoord op de vraag. Je houdt het netwerk op de hoogte via Twitter. Een uitgelezen kans, laat hem niet liggen!

Tijd en locatie

17 februari,  19:00 – 22:30 in Het Pakhuis, Phoenixstraat 4c in Delft.

Voor de bijeenkomst een hapje eten? In Het Pakhuis serveren ze voor € 19,50 heerlijke tapas van de dag. Meld bij je reservering dat je voor de netwerkbijeenkomst van La Red komt. Dan zorgt Het Pakhuis ervoor dat je bij andere deelnemers aan tafel zit.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor bezoekers zijn de kosten
€ 95,00 per persoon.

Lid worden van La Red?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar info@lared.nl voor meer informatie.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons