Skip to main content
Nieuws

Marjan Berk bij La Red in Het Pakhuis

By 10 februari, 2010december 2nd, 2015No Comments

Verandert je netwerk wanneer je een miljoen wint? Netwerkorganisatie La Red beantwoordt deze vraag samen met actrice en schrijfster Marjan Berk. Op 17 februari is zij te gast op de netwerkbijeenkomst van La Red in Het Pakhuis in Delft.          

Wat doet het winnen van een miljoen met je netwerk? Dit is het boeiende thema van de tweede netwerkbijeenkomst van La Red dit jaar. Marjan Berk, ondermeer bekend als schrijfster van de bekende televisieserie ‘Vrouwenvleugel’, won zelf in 2007 één miljoen euro in de Lotto. Is haar leven daarna erg veranderd? ‘Verloren’ vrienden staan plotseling op de stoep. Of je wordt benaderd door zakenrelaties die een graantje willen meepikken. Hoe ga je daar dan mee om? Marjan Berk vertelt hierover aan de hand van haar boek ‘Rijk’. ‘Rijk’ gaat over de tijd voordat ze rijk werd. Op hilarische wijze beschrijft ze hoe ze al goochelend met het huishoudbudget toch genoot van het leven. De inspirerende woorden van Marjan Berk geven de aanzet tot levendige discussie onder de deelnemers van deze La Red netwerkbijeenkomst.

La Red bestaat sinds 2003 als een betrokken specialist in netwerken en relatiebeheer. La Red, ‘Spaans voor ‘het netwerk’, maakt netwerkanalyses op maat, geeft masterclasses op basis van wetenschappelijke netwerktheorie én houdt zelf actieve netwerkbijeenkomsten voor zijn leden. Kennis en praktijk van slim netwerken gaan hand in hand. La Red is dé partner voor het strategisch ontwikkelen en benutten van sociaal kapitaal. Want een goed netwerk is de sleutel tot succes!

Geïnteresseerden kunnen het boek van Marjan Berk overigens ter plekke aanschaffen bij boekhandel Huyser uit Delft.

Deelname aan deze bijeenkomst is € 95,00 per persoon (voor leden en hun introducés is de toegang gratis).

Voor meer informatie: telefoon 015-2127544 of info@lared.nl

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons