Skip to main content
Nieuws

Congres Defensie Vrouwen Netwerk 11 maart

By 9 februari, 2010december 2nd, 2015No Comments

Op 11 maart organiseert het Defensie Vrouwen Netwerk in samenwerking met Match & Mentor, een congres ‘Maak jezelf zichtbaar’. Een interactieve middag waarin leren, elkaar inspireren en netwerken centraal staat. Geen glazen plafond discussie maar positief bezig zijn met je eigen positie  en doorstroomkansen. Ook La Red draagt een steentje bij aan deze bijeenkomst. Miriam Notten geeft een workshop met als thema: ‘Haal meer uit je eigen netwerk’. 

Defensie Vrouwen Netwerk

Het Defensie Vrouwen Netwerk neemt het initiatief om vrouwen werkzaam bij Defensie, Politie en Brandweer bij elkaar te brengen om aandacht te vragen voor de positie van (geüniformeerde) vrouwen. Centraal staat de zichtbaarheid van deze vrouwen ofwel aandacht voor personal branding.

Het programma van 11 maart

De ontvangst is om 13:00 uur. Na een lezing over vrouwelijk leiderschap, kun je een van de vijf workshops bijwonen. Daarna delen drie topvrouwen van Politie, Brandweer en Defensie hun ervaringen. Het congres wordt afgesloten met een netwerkborrel en een buffet.

Workshop ‘Haal meer uit je eigen netwerk’ door Miriam Notten

In hoog tempo wordt u meegenomen door de wereld van netwerken en sociaal kapitaal. Miriam haalt u uit de droom dat netwerken alleen aan mannen voorbehouden is, gericht is op verkoop en dat relaties opbouwen slechts voorbehouden is aan een selecte groep specialisten. De realiteit is dat ook relaties zich ontwikkelen volgens het Westerse economische model en dat iedereen zich dat eigen kan maken. Investeringen en onderhoud leveren uiteindelijk rendement op. Maar wanneer en hoe zeker kunt u daarvan zijn? Wanneer is er eigenlijk sprake van rendement? Moeten relaties business opleveren of mogen het ook andere wat minder tastbare zaken zijn zoals inspiratie, aandacht en een klankbord? Wat is de kracht van netwerken m/v en welke mechanismen spelen een grote rol? Welke netwerkbenadering past bij u? En hoe maakt u het onderhouden van relaties plezierig? In dit interactieve uur laat Miriam zien dat theoretische inzichten zoals ‘the strength of weak ties’ heel goed in te passen zijn in de praktijk van alle dag!

Tijd en locatie

Donderdag 11 maart, 13:00 – 20:00,  Prinses Juliana Kazerne, Thérèse Schwartzestraat 15, Den Haag 

Informatie

Meer informatie, mail naar SJ.Fonkert.vd.Mark@mindef.nl

Het congres wordt gesponsord door Thales

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons