Skip to main content
Nieuws

Terugblik La Red netwerkbijeenkomst 19 januari

By 4 februari, 2010december 2nd, 2015No Comments

“Jouw netwerkwens in 30 seconden”, dat was het thema van de zeer geslaagde eerste bijeenkomst van dit jaar. Samen met Sven Polak en Daniël Staakman van Inventive Connection gingen we aan de slag met ‘de elevator pitch’. Hoe doe je dat, in 30 seconden een korte en kernachtige introductie van jezelf  en je netwerkwens geven? 

“Jouw netwerkwens in 30 seconden”

Je kent ze wel, die momenten waarop je denkt, nu moet ik iets zeggen, dit is mijn kans. En dan is voor je het weet het moment voorbij en zijn de woorden blijven steken in je hoofd. Daarom stond de eerste netwerkbijeenkomst van dit jaar in het teken van ‘de elevator pitch’. Hoe benut je die 30 seconden nu zo optimaal mogelijk? Hoe zorg je ervoor dat men juist jóuw naam onthoudt? Sven Polak en Daniël Staakman hebben veel ervaring met acteren, maar ook met presenteren en communiceren. Vol enthousiasme en op geheel eigen wijze namen zij ‘de elevator pitch’ onder de loep. Het werd de aanzet tot een succesvolle avond.

Enkele reacties van gasten

  • Mijn complimenten voor het uiterst succesvolle netwerkevent van gisteravond! Het was super leuk om zo actief bezig te zijn en om echt iedereen te horen in 30 seconden! Top! (Mark van Holstein)
  • Het was een mooie avond dinsdag. Eindelijk eens een netwerkavond die leuk, leerzaam en boeiend was. (Tatiana van Rijswijk)
  • Het was een feestje en een genot om erbij te zijn! Ik heb er veel plezier aan beleefd. (Daniël Staakman)
  • Mooie herinnering aan een mooie avond. (Miranda Valk)

 

 

Collage van de deelnemers

 

Mark van Holsteijn, van NHow,  fotografeerde onze gasten en maakte daar deze collage van.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons