Miriam Notten genomineerd voor de Porsche Onderneemster van het Jaar Award

Miriam Notten genomineerd voor de Porsche Onderneemster van het Jaar Award

‘Op eigen wijze succesvol’

Dat is het thema van de Porsche Onderneemster van het Jaar Award. Een Award die in het leven is geroepen om succesvolle vrouwen te eren. Vrouwen die net als Ferry Porsche geen genoegen nemen met gebaande paden, maar die het lef hebben gehad om zelf een product of dienst te ontwikkelen en daar als ondernemer een succes van te maken.

Miriam Notten is één van de vijftig genomineerde zakenvrouwen van formaat. De kandidaten worden door de jury op diverse relevante aspecten ondervraagd en beoordeeld. Op 17 juni wordt tijdens een event uit de vijf overgebleven kandidaten een winnares gekozen. Zij mag een half jaar gratis rondrijden in de nieuwe Porsche Cayenne.

One thought on “Miriam Notten genomineerd voor de Porsche Onderneemster van het Jaar Award

Comments are closed.