Skip to main content
Nieuws

Bijeenkomst 17 juni – ‘Sociale netwerken, wat kan ik daarmee?’

By 25 mei, 2010december 2nd, 2015No Comments

Sta jij eigenlijk wel eens stil bij de impact van sociale netwerken op je organisatie of leiderschap? En nog belangrijker, doe je er wat mee? Misschien wil je dat wel, maar heb je geen idee hoe. Menno Lanting heeft dat wel. Hij is, onder andere, gespecialiseerd in het gebruik van sociale media door organisaties en schreef hierover het boek ‘Connect!’. Op 17 juni deelt hij zijn interessante visie met ons. Mis het niet! Geef je op en zet een (eerste) stap naar een toekomst mét sociale media.

Over Menno Lanting

Menno Lanting werkt als director of education bij leiderschapsinstituut de Baak. Daarnaast is hij actief als spreker, adviseur, gastdocent en schrijver. Menno is gespecialiseerd in sociale netwerken & media, leiderschap, strategie-ontwikkeling, business innovatie en nieuwe marketing. Hij ondersteunt bedrijven bij het maken van de koppeling tussen strategie en praktijk.

Menno’s favoriete quote: “When the wind of change blows, some build walls, others build windmills”.

Het boek Connect

Begin 2009 verscheen het boek Connect! van Menno Lanting. Connect! gaat over de impact van sociale netwerken op organisaties en leiderschap. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder de tekst van de achterflap. Overigens is het boek op de bijeenkomst van 17 juni te koop.

“LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Hyves: miljoenen mensen zijn virtueel met elkaar verbonden. We leven in een open en onbegrensde wereld van samenwerking, creativiteit en communicatie. De macht over de markt verschuift van bedrijven naar deze sociale netwerken. Bedrijven verliezen de binding met klant en medewerker. Binnen deze organisaties moet dan ook een omslag gaan plaatsvinden: van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden.

Connect! is een welgemeende aansporing. Want het is tijd om te handelen, en wel nu. Op basis van onderzoek onder managers in Nederland, en gesprekken met tientallen Nederlandse en Belgische bedrijven maakt Menno Lanting inzichtelijk welke stappen nodig zijn om die omslag te kunnen maken. Hij geeft concrete antwoorden op vragen als: Hoe kan ik zelf sociale netwerken gebruiken? Welke nieuwe business modellen ontstaan er? Op welke manier behouden we als organisatie aansluiting met de jonge, sociale netwerkgeneratie? Bedrijven kunnen een ontmoetingsplek worden voor connecties en creativiteit, maar dat gaat niet vanzelf. Met Connect! zet je een belangrijke stap in de goede richting.”

De La Red netwerktelefoon

Vanaf 19 mei is de netwerktelefoon in handen van Melvin Kooper en Linda Timmer, 4de jaars studenten, communicatie en multimedia design aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.  Zij vragen zich af hoe ze de La Red netwerktelefoon roodgloeiend kunnen krijgen. Op 17 juni vertellen Melvin en Linda ons over het resultaat en dragen de telefoon over aan de nieuwe winnaar.

Ben jij de nieuwe winnaar?

Wil jij ook via de La Red Netwerktelefoon een antwoord vinden op een vraag? Als jouw vraag wordt gekozen, krijg je 5 minuten de tijd om jezelf krachtig neer te zetten en de vraag te stellen. Via de La Red Netwerktelefoon zoek je daarna een maand lang naar het antwoord. Je houdt het netwerk op de hoogte via Twitter. Grijp je kans en stuur ons snel je vraag (alleen voor leden).

Tijd en locatie

17  juni,  19:00 – 22:30 in Het Pakhuis, Phoenixstraat 4c in Delft.

Voor de bijeenkomst een hapje eten? In het Pakhuis serveren ze voor € 19,50 heerlijke tapas van de dag. Meld bij je reservering dat je voor de netwerkbijeenkomst van La Red komt. Dan zorgt Het Pakhuis ervoor dat je bij andere deelnemers aan tafel zit.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar info@lared.nl voor meer informatie.

Lid worden van het La Red netwerk?

Het lidmaatschap van het La Red netwerk heeft je veel te bieden. Alle informatie over het lidmaatschap.

Programma 2010

donderdag  17 juni
dinsdag       14 september
woensdag   13 oktober
donderdag  18 november

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons