Skip to main content
Nieuws

Netwerken voor Startende Ondernemers

By 12 mei, 2010december 2nd, 2015No Comments

De starterscommunity van de Rabobank is er om ondernemers en ZZP’ers te gaan helpen bij het opstarten van hun onderneming of ZZP-activiteiten. Of je nu (landelijke of regionale) informatie zoekt over het starten van een onderneming, op zoek bent naar je lokale concurrenten, speurt naar belastingtips of je eigen activiteiten wilt laten zien aan anderen: de Starterscommunity biedt je een lokaal platform dat uniek is in Nederland. Een platform dat dagelijks groeit!

Voor deze community heeft Miriam een column geschreven. Hierin vertelt ze hoe de startende ondernemer het netwerk kan inzetten voor het werven van klanten.

Voor de starterscommunity van de Rabobank klik hier!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons