Skip to main content
Nieuws

Bijeenkomst 18 november – “De community economie”

By 14 oktober, 2010december 2nd, 2015No Comments

Wat voor werk doen we straks in 2020?

Hoe organiseren we dat?

Wat is de rol van netwerken, social media en het nieuwe werken daarin?

Dit zijn vragen waar bedrijfskundige Paul Bessems op in gaat. Hij is oprichter van de Weconomics Foundation en ontwikkelde een nieuw organisatiemodel voor de community economie. Het doel van dit model is het bevorderen van slim samenwerken en zo een productiviteitsstijging te bewerkstelligen.

Zelf brengt Paul het model regelmatig in de praktijk. Zo heeft hij veel ervaring in het transformeren van een bedrijf naar een community.

Paul schreef het boek “Elke dag als de zon opkomt. De geschiedenis van de community economy”. Voor deelnemers van de bijeenkomst biedt hij dit voor de helft van de prijs aan.

De La Red netwerktelefoon

De La Red telefoon is een dienst voor leden van het La Red netwerk. Door middel van deze telefoon kan elke maand een lid of bedrijf een vraag stellen en gebruik maken van de kennis, kunde en contacten van andere netwerkleden.

Ben jij de nieuwe winnaar?

Wil jij ook via de La Red Netwerktelefoon een antwoord vinden op een vraag? Als jouw vraag wordt gekozen, krijg je 5 minuten de tijd om jezelf krachtig neer te zetten en de vraag te stellen. Via de La Red Netwerktelefoon zoek je daarna een maand lang naar het antwoord. Je houdt het netwerk op de hoogte via Twitter. Grijp je kans en stuur ons snel je vraag.

Tijd en locatie

18 november 2010,  19:00 – 22:30

Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.*

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar j.schriek@lared.nl voor meer informatie.

Lid worden van het La Red netwerk?

Alle informatie over het lidmaatschap.

* De aanmelding kun je tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons