Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 18 april 2011 ‘Netwerken: de internationale uitdaging’

By 30 maart, 2011december 2nd, 2015No Comments

Netwerken – face to face – is in vrijwel alle landen noodzakelijk om deuren geopend te krijgen, ook al lijkt de wereld steeds kleiner te worden met virtuele netwerken zoals Facebook en LinkedIn. Veilig achter je computer lijkt de gehele wereld te bestaan uit ambitieuze, sympathieke en betrouwbare mensen, die niets liever willen dan kennis maken met jou!

In werkelijkheid is zakendoen in veel landen een zaak van vertrouwen en worden overeenkomsten pas aangegaan nadat men je persoonlijk heeft leren kennen: contracten worden je ‘gegund’.

Freek Eland geeft een lezing over de vanzelfsprekendheden waar we mee zijn opgegroeid, de ‘eigenaardigheden’ van andere culturen en de invloed die dat heeft op onze ontmoetingen en begroetingen.

Freek Eland studeerde klinische psychologie en persoonlijkheidsleer in Nederland en de VS (University of Florida). Van 1984 – 1991 was hij directeur radio van de RVU. Na een wereldreis trad hij in dienst van de Wereldomroep. In 2000 werd hij benoemd tot hoofdredacteur, een functie die hij vervulde tot 2004.

Sinds die tijd is hij werkzaam als coach en trainer. Daarnaast verzorgt hij lezingen over psychologie en cultuurverschillen; regelmatig wordt hij gevraagd als dagvoorzitter. Hij is als deeltijdcoördinator Communicatie verbonden aan de Hogeschool Rotterdam.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons