Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 24 mei 2011 ‘In je kracht staan’

By 19 april, 2011december 2nd, 2015No Comments

Op onze volgende netwerkbijeenkomst kun je Miranda Valk en Ruud van Wingerden van Binnenstebuiten groei & ontwikkeling ontmoeten. Zij zorgen voor een prachtige avond over intenties en drijfveren, over passie en plezier, vallen en opstaan en vertrouwen in jezelf en je omgeving.

Hoe zorg je dat jij in jouw kracht komt? Dat moment waarop alles vanzelf lijkt te gaan en je volledig in verbinding bent en doet waar je goed in bent. En hoe zinvol en nuttig is het om ‘uit je kracht’ te raken? Wat gebeurd er dan en wat kan jij daar van leren?

We gaan met elkaar aan de slag met deze en andere vragen die je aan het denken zetten. Die je op weg helpen jouw kracht te ontdekken en er vol in te kunnen staan. Jij staat deze avond centraal, jouw kwaliteiten en expertise en het ‘bloed, zweet en tranen’ die daarbij horen. Om helder te krijgen hoe er balans kan zijn en hoe jij dat kan beïnvloeden. Met de antwoorden die alleen jij kent. Van binnen.

Ben je er bij op 24 mei? Ik meld me aan

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Online in contact komen met het La Red Netwerk?

Tijd en locatie bijeenkomst

Dinsdag 24 mei, 19:00 – 22:30 uur in Delft, bij het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

De aanmelding kun je tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze annuleringskosten niet in rekening gebracht.

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar e.devette@lared.nl.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons