Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 19 januari 2012

By 20 december, 2011december 2nd, 2015No Comments

Kerst, oud en nieuw, oliebollen, champagne en goede voornemens …

Iedereen gaat natuurlijk met die goede voornemens aan de slag en dat geldt ook voor La Red.Wij zorgen ook in 2012 dat de leden en gasten van het La Red Netwerk een jaar krijgen met vele mooie verbindingen.

Tijdens de bijeenkomst van januari staat jullie “netwerkverlanglijstje” centraal. Miriam Notten zal ons kort inleiden in de wereld van sociaal kapitaal en daarna zullen we actief ervaren hoe het La Red netwerk voor je werkt! Zorg dat je je ‘netwerkverlanglijstje’ bij je hebt, zodat de andere gasten aan de slag kunnen met het realiseren van jouw wens.

We zijn er trots op om tijdens deze avond nog een ander verlanglijstje te kunnen vervullen, het verlanglijstje van Stichting Doe een Wens. Rotary Delft Vermeer en Rotary Delft Vrijhof hebben een 30-tal bekende Delftenaren bereid gevonden een kunstwerk te maken voor het goede doel. Onder de groep bevinden zich onder andere Milène Junius, wethouder gemeente Delft, Ronald Prins CEO van Fox-IT en Auke Herrema illustrator en cartoonist. De kunstwerken worden op verschillende netwerkbijeenkomsten geveild, waaronder het La Red netwerk. Wie weet word jij de trotse eigenaar van ‘een bekende Delftenaar’.

We nodigen de bekende Delftenaren uit om als onze gast op deze bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst aanwezig te zijn voor een heuse “Meet and Greet”.

Ben je er bij op 19 januari? Ik meld me aan 

Tijd en locatie bijeenkomst

Donderdag 19 januari 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft112 in Delft. 

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon (inclusief hapjes en drankjes).

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons