Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 28 februari 2012

By 24 januari, 2012december 2nd, 2015No Comments

Sinds de komst van internet hebben we vele mogelijkheden erbij gekregen om onszelf te laten zien. Dat doen we soms bewust en soms onbewust. Social media zijn platforms om lid van te zijn en de interactie te zoeken net zoals ‘gewone’ clubs en verenigingen. In de virtuele wereld geldt wel een andere dynamiek en andere kansen en risico’s.

Tom Gouman is auteur van het recentelijk verschenen #Volgjemenog? Een boek over de échte waarde van online netwerken. In zijn boek legt hij onder andere de verbinding tussen theorieën uit de sociologie met social media. Net zoals La Red zorgt Tom voor de aansluiting tussen netwerken, sociaal kapitaal en social media.

Een belangrijk thema uit zijn boek is ‘Personal branding’. Steeds vaker wordt social media gezien als het middel om jezelf als professioneel merk te profileren. Dit betekent dat je goed moet nadenken over welke mensen je wilt ontmoeten op de verschillende social media én aan welke persoonlijke doelstellingen het gebruik van social media gaat bijdragen. Het is belangrijk om je te realiseren dat social media een grote invloed (kunnen) hebben op je persoonlijke reputatie. Tom Gouman neemt jullie deze avond mee in het thema personal branding en social media en zal hierbij zowel ingaan op de kansen en bedreigingen, maar geeft vooral ook praktische handreikingen om hiermee aan de slag te gaan.

Ben je er bij op 28 februari? Ik meld me aan 

Tijd en locatie bijeenkomst

Dinsdag 28 februari 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft112 in Delft. 

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon (inclusief hapjes en drankjes).

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Rednetwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt hetLa RedNetwerkmet haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerklidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl). 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons