Skip to main content
Nieuws

Social media enquête talent management

By 6 februari, 2012december 2nd, 2015No Comments

De Social Media Enquête Talent Management (SMETM) is een enquête die wordt samengesteld en uitgevoerd via social media. Het doel van deze enquête is uitvinden hoe het zit met Talent Management in Nederland. Hoe wordt daar mee omgegaan en hoe wordt erover gedacht. Om deze enquête een zo groot mogelijk draagvlak te geven wordt hij verspreid en uitgevoerd via social media. De enquête bestaat uit twee fasen, de eerste fase is het verzamelen van vragen, deze vragen worden vervolgens in fase twee ingevuld door zo veel mogelijk mensen. La Red is een van de participants van dit project.

Meer informatie is te vinden op deze link.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons