Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 29 maart 2012 ‘Netwerken in en met Japan’

By 5 maart, 2012december 2nd, 2015No Comments

Mensen zijn mensen en vormen onafhankelijk van ras, leeftijd en allerlei andere eigenschappen relaties. Door deze wetmatigheden hebben netwerken wereldwijd dezelfde kenmerken en eigenschappen.

In de uitvoering echter, netwerken als werkwoord, spelen lokale en internationale cultuurverschillen een grote rol. Zakendoen en samenwerken krijgen andere dimensies als het gaat om netwerkvorming in andere landen. Binnen het La Red netwerk besteden we elk jaar aandacht aan een specifieke cultuur en de manier waarop relaties worden gevormd, samenwerking gestalte krijgt en hoe zakendoen eigenlijk in zijn werk gaat.

Deze keer is dat Japan. Een mooi voorbeeld in Japan is de ‘keiretsu’. Een netwerk van bedrijven die met elkaar zakelijke relaties delen en aandelen hebben in elkaars organisatie. Een netwerk dus van wederzijdse afhankelijkheden.

Alles in de Japanse cultuur is gericht op harmonie, dit geldt dus ook voor het Japanse zakenleven. Japanners worden opgevoed om samen te werken en dingen samen te doen, niet onafhankelijk van elkaar … kortom geboren netwerkers!

Deze avond hebben we Peter Struik als keynote uitgenodigd. Peter is President van FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.  en Director van FUJIFILM Europe B.V. Uiteraard neemt Peter ons mee in de wereld van Fujifilm. Hij deelt zijn ervaringen rondom samenwerken met Japanners en hoe het is om voor een Japans bedrijf te werken vanuit Nederland.

Aansluitend komt wonen en werken in Japan als Nederlander aan bod en gaan Twan van der Schoot (Twan.com) en Ronald Jimmink (Holland Brazil Business Consulting Group) vanuit hun eigen Japanervaringen met ons aan de slag.

Reken op een actieve netwerkborrel waar het werkwoord netwerken in Japan, gepraktiseerd wordt.

Een ervaring rijker en met meer kennis over samenwerken, netwerken en zakendoen in en met Japan, eindigen we de avond rond 22.30 uur.

Ben je er bij op 29 maart? Ik meld me aan 

Tijd en locatie bijeenkomst

Donderdag 29 maart 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft112 in Delft. 

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon (inclusief hapjes en drankjes).

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerklidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).


Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons