Skip to main content
Nieuws

La Red Kerstnetwerkbijeenkomst 10 december 2012 ‘Borrelen met kerstballen’

By 9 november, 2012december 2nd, 2015No Comments

2013 komt er alweer aan, een mooi moment om tijdens de laatste La Red netwerkbijeenkomst van dit jaar terug te kijken op een enerverend 2012 waarin wij veel bedrijven en organisaties hebben geleerd om met netwerkend werken hun doelen te bereiken. Doelen als het vinden van klanten en personeel, kennis beter benutten, effectief samenwerken en reorganisaties, fusies en overnames doeltreffend te maken.

Maandag 10 december organiseren we geheel in La Red stijl onze kerstnetwerkbijeenkomst met heerlijke hapjes, drankjes, interessante gesprekspartners en leuke verbindingen. Maar wat is een kerstnetwerkbijeenkomst zonder kerstballen? We vragen jou een mooie, bijzondere, grappige of gewone kerstbal mee te nemen; je gaat hem gebruiken.

Proost je met ons mee op een uitdagend 2013? Ja, ik meld me aan

Tijd en locatie bijeenkomst

Maandag 10 december 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Rednetwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons