Skip to main content
Nieuws

6 november 2012 La Red Netwerkbijeenkomst ‘Hoe heet je ook alweer?’

By 11 oktober, 2012december 2nd, 2015No Comments

Je bent op een netwerkbijeenkomst en je wordt aan iemand voorgesteld. Twintig seconden later weet je al niet meer hoe die persoon heet. Voor veel mensen blijft het koppelen van namen aan gezichten een probleem. Namen onthouden betekent echter indruk maken. Mensen voelen zich graag gekend. Zeker als je op een netwerkbijeenkomst aan een aantal mensen wordt voorgesteld en je na afloop in staat bent om deze mensen met de voornaam aan te spreken. Hoogbegaafd hoef je daarvoor niet te zijn. Deze netwerkvaardigheid is te leren met…Hoe heet je ook alweer à La Red.

Sven Polak en Daniël Staakman, presentatoren en eigenaars van Inventive Connection, gaan met ons aan de slag.

Ben je er bij op 6 november? Ik meld me aan via larednetwerk@lared.nl

Tijd en locatie bijeenkomst
Dinsdag 6 november 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.
Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?
Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Datum volgende bijeenkomsten
10 december 2012 , 22 januari 2013, 28 februari, 25 maart, 23 april, 16 mei, 12 september, 15 oktober, 11 november, 12 december 2013

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons