Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 8 oktober 2012 ‘Netwerken en de kracht van de zwerm’

By 14 september, 2012december 2nd, 2015No Comments

Heb je ook wel eens in het najaar ademloos omhoog staan kijken, naar miljoenen spreeuwen die zich verzamelen voor de grote seizoentrek naar het verre Zuiden?  Hoe werkt dat eigenlijk, en wat kunnen we daarvan leren? Hoe zit dat met andere vormen van sociale zelforganisatie in de dierenwereld?

Dr. Jaap van Ginneken, massapsycholoog en schrijver van het boek De kracht van de zwerm, vertelt ons deze avond wat je van de natuur kunt leren over filerijden, viral marketing, kudde–instinct op de beurs, maar ook over “group think” in de top van organisaties. Over alles, kortom, waarmee we in ons werkende leven dagelijks te maken krijgen.

Ben je er bij op 8 oktober? Ik meld me aan  

Tijd en locatie bijeenkomst

Maandag 8 oktober 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft. 

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van hetLa Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt hetLa Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

06 november

10 december

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons