Skip to main content
Nieuws

La Red netwerkbijeenkomst 11 september 2012 “Persoonlijk leiderschap”

By 7 augustus, 2012december 2nd, 2015No Comments

Elke onderneming en leider maakt op dit moment grote veranderingen door.  Hoe ga je met deze veranderingen om?  Wat je ook kiest, één ding is zeker: er is grote behoefte aan leiders die in staat zijn boven zichzelf uit te stijgen. Leiders die in staat zijn om Helden te zijn.

De reis van de held is een inspirerende en uitdagende ontdekkingsreis om het beste uit jezelf, je werk én je organisatie te halen. Dit alles rondom de principes van het Double Healix model van Manfred van Doorn.

Cor van Geffen, professioneel trainer en coach, een gedreven motivator en stimulator, laat ons op interactieve wijze kennismaken met deze heldenreis.

Nieuwsgierig?  Ik meld me aan

Tijd en locatie netwerkbijeenkomst

Dinsdag 11 september 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

08 oktober
06 november
10 december

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons