Skip to main content
Nieuws

Miriam Notten live in de uitzending bij Werken.fm

By 13 juni, 2013december 2nd, 2015No Comments

“Het nieuwe werkgeverschap” dat is waar Miriam Notten morgen tussen 9.00 uur en 10.00 uur live over geïnterviewd wordt door Martijn Smit, CSO & Presenter van Werken.fm, het grootste online radiostation van Nederland!

De werkgever van nu moet zich realiseren dat de mensen die voor hem werken het verschil maken. Het lijkt een open deur, maar tot nu toe sturen werkgevers vooral op human capital, wat mensen kunnen, hun talent en hun ervaring.

“Het nieuwe werkgeverschap” betekent dat er gestuurd wordt op sociaal kapitaal, de netwerken van de medewerkers. Het gaat om het aannemen van mensen via het netwerk maar ze ook weer ontslaan/laten gaan via het netwerk. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om zijn netwerk en dat van organisatie in te zetten om zo bij krimp en reorganisaties de mensen goed te laten landen. En met ze te verbinden tot ze doodgaan … op die manier de netwerken blijven benutten.

Interessant om te luisteren! Via deze link kom je meteen op de website van Werken.fm

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons