Skip to main content
Nieuws

La Red Zalmparty 11 juni 2013

By 11 juni, 2013december 2nd, 2015No Comments

Onze La Red Netwerkbijeenkomsten staan garant voor verrassende ontmoetingen. Met interessante mensen die je netwerk kunnen verrijken. En met inhoudelijke bijdragen die je blik verruimen en je aan het denken zetten. Maar af en toe mag je ook wel eens genieten. Van lekkere zalm bijvoorbeeld.

Op 11 juni organiseren wij onze laatste La Red Zalmparty. De laatste? Ja, wij willen je blijven verrassen, dus na driemaal zalmproeven gaan we voor volgend jaar iets anders verzinnen. Oftewel: stoppen op je hoogtepunt. Maar nu kan het nog. Deze avond staat garant voor bijzondere ontmoetingen. Onze neusjes van de zalm genieten van unieke zalmhapjes in de warme ambiance van Het Meisjeshuis in Delft.

Ook dit jaar wordt ons programma op verrassende en toepasselijke wijze ingevuld:

19.00 uur       Begroeten en ontmoeten

19.45 uur       Welkomstwoord door Miriam Notten

20.00 uur       Verrassend intermezzo

Proeverij van diverse zalmhapjes

Ontmoeten van andere zalm-/netwerkliefhebbers

22.00 uur       Terug naar de eigen vijver

Datum en tijd: 11 juni, 19.00 – 22.00 uur

Locatie: Sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons