Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 16 mei 2013 ‘Etiquette anno nu!’

By 8 mei, 2013december 2nd, 2015No Comments

Correct zaken doen? Beheers je de juiste etiquette en (zakelijke) omgangsvormen?

Etiquette wordt door sommigen gezien als tuttig en niet van nu. Maar…. juiste omgangsvormen, etiquette én stijl zijn juist vaak de sleutels tot succes! Ze worden namelijk geassocieerd met professionaliteit. Als je weet hoe het hoort en wat er van je verwacht wordt dan voel je je goed en zelfverzekerd. En dat straal je uit!

Tijdens deze “masterclass” zal Anne-Marie van Leggelo van bureau Etiquette à la carte ons op animerende, informatieve en interactieve wijze handvatten aanreiken om nog stijlvoller door het (zakelijk) leven te kunnen gaan.

Jij wilt toch ook stijlvol door het leven? Meld je aan voor deze netwerkbijeenkomst op 16 mei: ik meld me aan

Tijd en locatie bijeenkomst

Donderdag 16 mei, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Nathalie de Schepper of Eleonore de Vette (ook te bereiken via deschepper@lared.nl  of devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

12 september, 15 oktober, 11 november, 12 december 2013

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons