Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 23 april 2013   ‘Zakelijk Speeddaten à La Red’

By 28 maart, 2013december 2nd, 2015No Comments

Netwerkrelaties beginnen met ontmoetingen. Ontmoetingen worden bepaald door toeval, door bewust op een bepaalde plaats op een bepaald moment te zijn én doordat andere mensen zorgen dat we iemand ontmoeten. Ontmoetingen kunnen niet plaatsvinden zonder een gelegenheid om bijeen te komen en worden pas leuk als je begrijpt wat de mores van de groep is.

Al die processen zijn de leidraad voor (zakelijk) speeddaten à La Red. Systematisch, maar niet dogmatisch; geregisseerd, maar niet gemaakt; effectief, maar niet zonder aandacht.

Onbewust, geregisseerd en bewust, uiteindelijk gaat het bij die ontmoetingen wel om een goede klik zodat er ruimte is om nog eens verder te praten en elkaar beter te leren kennen. Deze avond werken we aan de basis voor eventuele verdere samenwerking, klankborden of andere mogelijkheden om de relatie verder vorm en inhoud te geven.

Ontmoeten, boeien, binden en dan later benutten. Dat maakt de avond speeddaten à La Red-waardig.

Ben je er bij op 23 april? Ik meld me aan

Tijd en locatie bijeenkomst

Dinsdag 23 april 2013, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Nathalie de Schepper of Eleonore de Vette (ook te bereiken via deschepper@lared.nl  of devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

16 mei, 12 september, 15 oktober, 11 november, 12 december 2013

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons