Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 25 maart 2013 ‘Inspiratie putten uit de overlevingsstrategie van een woestijnreizigster’

By 15 maart, 2013december 2nd, 2015No Comments

Omgaan met veranderingen, succesvol opereren, het ombuigen van weerstand naar nieuwsgierigheid en problemen veranderen in mogelijkheden…..Arita Baaijens neemt ons deze avond mee in haar avontuur.

Arita reisde als enige Westerse vrouw in haar eentje en met kamelen door de Sahara. De zelfgezochte eenzaamheid had een ingrijpend effect en veranderde haar kijk op het leven. In het kale landschap van zand en rotsen viel zij terug op het pure bestaan. Als de tijd niet kan worden opgevuld met economische en culturele activiteiten komt men vanzelf tot reflectie. De confrontatie met de leegte kan beangstigend zijn, maar eenzaamheid maakt ook krachtig. Arita leerde angst voor het onbekende om te zetten in een positieve kracht.

Leiders in organisaties kunnen inspiratie putten uit de overlevingsstrategie van deze woestijnreizigster. Als opgeven geen optie is, vormen een open geest, creativiteit en grenzeloze nieuwsgierigheid de sleutel tot succes in een omgeving die wordt gekenmerkt door tekorten, gevaren en onzekerheden.

Tijdens haar presentatie worden verrassende dwarsverbanden gelegd tussen ontdekkingsreizen en de soms weerbarstige praktijk binnen een organisatie.

Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan voor de netwerkbijeenkomst op 25 maart

Programma

19.00 uur    Begroeten en ontmoeten

20.00 uur    Welkomstwoord en inleiding door Miriam Notten

20.15 uur    Presentatie Arita Baaijens

21.15 uur    Onder het genot van een hapje en drankje netwerken

22.30 uur    Afsluiting

Tijd en locatie bijeenkomst

Maandag 25 maart, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Nathalie de Schepper of Eleonore de Vette (ook te bereiken via deschepper@lared.nl  of devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

23 april, 16 mei, 12 september, 15 oktober, 11 november, 12 december 2013

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons