Skip to main content
Nieuws

“Once Upon a Time”

By 18 juni, 2014september 3rd, 2018No Comments

Op donderdag 15 mei heeft La Red in samenwerking met het WestCord Hotel in Delft voor hun relaties een geheel verzorgde, stijlvolle concertavond verzorgd.

Onder begeleiding van het bijzondere saxofoonensemble `Vento do Norte`. Een internationaal gezelschap, met artistiek leider Henk van Twillert, bestaande uit acht jonge, gretige en getalenteerde musici. Met een herkenbaar eigen geluid met invloeden van over heel de wereld, zoals unieke aanpassingen van Bach Mendelssohn, getransformeerde melancholische fado’s, opzwepende tango’s van Piazzolla en soul á la James Brown. Én last but not least deden zij ons hart sneller kloppen met de muziek van Ennio Morricone: “Once Upon a Time in the West”. Het ensemble is een muzikale openbaring, een verrukkelijke ervaring die het ene moment de ziel raakt en het volgend moment het publiek uit zijn dak laat gaan.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons