Vijfde editie TDO, waar onderwijs en bedrijfsleven uit de Delftse regio elkaar ontmoeten

Op 16 oktober 2014 organiseren SOB Delft, ROC Mondriaan en Sarphati Educatief de al weer vijfde editie van de Netwerkbijeenkomst TDO. Miriam Notten, managing consultant van La Red, is voor de vijfde keer op rij dagvoorzitter van de bijeenkomst. Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma met als key-note speaker Rinke Zonneveld, Algemeen Directeur Innovation Quarter. Verder zijn er presentaties over o.a. vernieuwingen Beroepenveld VMBO en MBO, Greentech, De ZZP’er van de toekomst, De Delftse Zaak, Mechatronica en verzorgt La Red een presentatie over het nieuwe lespakket netwerken dat we hebben ontwikkeld voor de VO-raad.

Een vast onderdeel is de verkiezing van het Beste Leerbedrijf in Delft e.o. Hiervoor zijn door de onderwijsinstellingen de volgende 10 bedrijven en instellingen genomineerd (in willekeurige volgorde):
Het Stads-Koffyhuis, Reurings Precisie Plaatwerk, Vrijenban Betonfabriek, Hampshire Hotel Delft, Paleis van Justitie, Arco Computers, Hoogheemraadschap Delfland, Bouwmaat Delft, Festo BV en de TU Delft.
Na de zomervakantie wordt bekend gemaakt welke drie door de vakjury uiteindelijk als de 3 besten worden voor gedragen. Op 16 oktober kiezen de aanwezigen uit deze drie het Beste Leerbedrijf 2014.

Save the date: 16 oktober 2014 15.30 -19.20 uur

TDO Programma 2014