Skip to main content
NieuwsUncategorized

Inschrijving gestart: Masterclass Sociaalkapitaalmanagement in Zorg en Welzijn

By 9 oktober, 2014juni 17th, 2017No Comments

Op dinsdag 19 november 2014 organiseren Bureau de Bont en La Red de Masterclass sociaalkapitaalmanagement in Zorg en Welzijn. Hier leren managers in de zorg hoe ze kunnen sturen op goed verbonden medewerkers binnen en buiten hun organisatie, inzicht hebben hoe de hazen lopen (in- en extern) en gemakkelijker managementdoelstellingen en ambities kunnen realiseren.

De masterclass is een ideale mogelijkheid om inspiratie op te doen. Ontdek hoe het gezamenlijk sociaal kapitaal van iedereen in jouw organisatie toegang geeft tot hulpbronnen van en via jouw medewerkers.

Ontdek de waarde van het sociaal kapitaal van jouw organisatie, het is aanwezig ‘bedrijfskapitaal’, gelijk aan geld, gebouwen, scholing en talent. Maak verdiept kennis met het sociaal kapitaal van jouw organisatie en alle mogelijkheden die dat biedt. Ontgin door sociaalkapitaalmanagement de geweldige spaarrekening van goodwill, waarmee ook jouw organisatie gemakkelijker, sneller, effectiever en goedkoop doelen kan bereiken en taken kan uitvoeren.

Vragen die we tijdens deze masterclass beantwoorden zijn bijvoorbeeld: Netwerkgericht werken, hoe doe je dat nog beter? Hoe kun je jouw organisatie optimaal inrichten om de medewerkers te ondersteunen bij het netwerkgericht werken? En wat is daar nog meer voor nodig? Welke systemen zijn essentieel en bruikbaar bij sociaalkapitaalmanagement?

Programma en aanmelding

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons