Skip to main content
NieuwsUncategorized

Voorbereiding maakt nieuwjaarborrel zinvolle plek voor netwerken

By 30 december, 2014juni 17th, 2017No Comments

Miriam Notten vertelde op BNR Radio aan Paul van Liempt dat nieuwjaarborrels zeker zinvolle netwerkplekken zijn. Maar, ga voorbereid. Zomaar ‘overal zijn’ is niet zinvol. Zorg dat je weet wie er zullen zijn en wie je daar wilt spreken. Soms is een korte nieuwjaarswens voldoende of kun je kort alvast een hulp- of meedenk-vraag neerleggen. (Gehele uitzending beluisteren, klik hier.)

Miriam noemde ook voorbeelden van goede resultaten van netwerkend werken, ook uit eigen ervaring. Het werkt, zeker als je weet dat 8 van de 10 mensen een baan vindt via z’n netwerk. Ook werkgevers kijken steeds vaker naar het (online) netwerk van hun (toekomstig) werknemers. Het is daarom steeds belangrijker om helder te hebben wie je kent en hoe snel je via jouw netwerk toegang hebt tot bepaalde anderen. Je netwerk is jouw asset, jouw sociaal kapitaal.

Ook in het kroonjaar 2015, waarin La Red alweer 12,5 jaar bestaat, staan Miriam en haar collega’s weer voor jou en je organisatie klaar voor inzicht, advies en gerichte hulp en contacten.

Al goede voornemens voor 2015? Zorg voor inzicht in je netwerk, leg dat naast je wensen en doelen, zoek uit wie je daarvoor nodig hebt en waar je die (kunt) ontmoet(en).

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons