Skip to main content
NieuwsUncategorized

La Red – Erkend leerbedrijf ECABO

By 22 december, 2014juni 17th, 2017No Comments

La Red is een Erkend leerbedrijf geworden. De erkenning is verstrekt door ECABO. ECABO zorgt dat er meer evenwicht ontstaat in de scholings-, stage- en arbeidsmarkt. Met de kennis van de arbeidsmarkt en beroepen zien zij tekorten en overschotten tijdig aankomen. Ook weten ze wat er van vakmensen gevraagd wordt, nu en in de toekomst. ECABO gaat met het sectoraal bedrijfsleven en het onderwijs concreet aan de slag om kwantitatieve en kwalitatieve aansluitingsproblemen in onze sectoren te voorkomen of te verhelpen. Als kenniscentrum ondersteunt zij zowel bedrijfsleven als middelbaar beroepsonderwijs.

Lees meer op www.ecabo.nl.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons