Skip to main content
NieuwsUncategorized

Docenten enthousiast aan de slag met lespakket ‘De N-factor’

By 11 december, 2014juni 17th, 2017No Comments

Scholen nemen het door La Red ontwikkelde lespakket ‘de N-factor’ in gebruik bij de loopbaansturing van hun leerlingen. Judith Cabollet, docente Nederlands, is enthousiast over de lessen én over het resultaat. Bekijk haar vlotte filmpje op YouTube.

Judith: “De N-factor is een lesserie die gaat over netwerken. Er zitten heel dynamische lessen bij. Veel leerlingen kennen het woord ‘netwerken’, maar weten niet wat het is. Door ermee aan de slag te gaan ontdekken ze het toch wel te weten en hoeveel netwerken ze al hebben. De lessen zijn heel simpel om te doen, dus eigenlijk zou iedereen het moeten kunnen met zijn leerlingen.”

Haar leerlingen vinden de lessen een fijne afwisseling en een eyeopener. Bekijk hoe ze in de klas hun eigen netwerkanalyse maken en het verbindingsspel met de bol wol spelen. Ze ontdekken welke netwerken ze hebben, wat ze ermee kunnen doen en dat veel mensen die zij kennen elkaar onderling ook kennen.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons