Skip to main content
NieuwsUncategorized

Excellent organiseren: Benut het potentieel van je mensen maximaal

By 5 november, 2014juni 17th, 2017No Comments

Toenemende werkdruk bemoeilijkt werknemers te excelleren. Veel organisaties laten het potentieel van hun mensen grotendeels onbenut, stelt Effectory. Een dilemma, want ze kunnen zich juist onderscheiden en mensen aan zich binden door dat potentieel wel maximaal te benutten. De oplossing: organiseer lerend vermogen. Wij delen op woensdag 3 december a.s hoe je dat organiseert en creëert tijdens de leerwerkbijeenkomst Excellerend organiseren (daar vind je ook de link voor aanmelding).

Maak het verschil, creëer en organisatie een excellente organisatie
Met HR-managers en bestuurders uit alle sectoren delen we in deze leerwerkbijeenkomst de goede voorbeelden die we in onze dagelijkse praktijk tegen komen. We tonen de rode lijnen die succesvolle organisaties kenmerken en gaan in dialoog over jouw ervaringen en dilemma’s. We gaan met elkaar op ontdekkingstocht en je vertrekt met vele inspirerende ideeën, praktische tips en een uitgebouwd netwerk.

Woensdag 3 december 2014, van 15.00 – 19.00 uur, (omgeving) Amersfoort
De kosten voor de bijeenkomst bedragen € 95,- per persoon (excl. BTW), incl. een snack. Ken je iemand uit een andere organisatie voor wie dit ook interessant is? Meld je dan voor jullie samen aan, de ander is kosteloos welkom.

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons