Skip to main content
NieuwsUncategorized

Creëer je excellerende organisatie: 1-daagse opleiding Excellerend Organiseren 9 juni

By 18 februari, 2015juni 17th, 2017No Comments

Nu ontwikkelingen sneller gaan dan ooit, onderscheiden organisaties zich door hun mensen. Toenemende regeldruk in organisaties belemmert werknemers te excelleren. Waarom blijft het potentieel van de medewerkers grotendeels onbenut? Omdat werknemers zo weer kunnen vertrekken? Juist de verbonden medewerker blijft én excelleert. Wat doen succesvolle organisaties beter?

Organiseer het lerend vermogen in je organisatie. Dat is precies wat succesvolle organisaties doen. Zij zorgen voor leren op individueel, team- en organisatieniveau.

Zelf zo’n excellente organisatie creëren? Bureau de Bont, partner van La Red, zet jou kundig, ervaren en to-the-point op het goede spoor, met de één-daagse opleiding voor bestuurders en HR-managers, ongeacht uit welke sector.

Kom op dinsdag 9 juni 2015 en ze nemen je mee op een ontdekkingstocht. Langs echt van onderop horizontaal en regelarm organiseren, langs meer leren mét je klanten en naar stakeholders betrekken bij strategische beleidsvorming en prestatieverbetering. En nog veel meer.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie en aanmelding.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons