Skip to main content
NieuwsUncategorized

Masterclass Netwerkend Werken in Zorg en Welzijn

By 18 februari, 2015juni 17th, 2017No Comments

Gemakkelijker managementdoelstellingen en ambities realiseren?

Sociaal kapitaal benutten, ook in Zorg en Welzijn? Waarschijnlijk zie je ‘bedrijfskapitaal’ als geld, gebouwen, scholing en talent. Maar elke organisatie beschikt over het sociaal kapitaal van haar medewerkers. Wij leren je hoe je daarop kunt sturen en zo al je managementdoelstellingen en ambities gemakkelijk kunt realiseren.

Start met sociaalkapitaalmanagement en ontgin de geweldige spaarrekening van goodwill waarmee ook jouw organisatie gemakkelijker, sneller, effectiever en goedkoop doelen kan bereiken en taken kan uitvoeren.

Wij helpen en adviseren onze klanten al jaren hoe ze strategisch en succesvol kunnen sturen op hun sociaal kapitaal voor het creëren van draagvlak, de vergroting van zichtbaarheid, het effectief en optimaal samenwerken (bijv. na fusies en overnames), het versnellen van innovatieprocessen en personeel vinden of laten afvloeien. Ook jou helpen we graag in netwerkend werken.

Kom naar onze masterclass Netwerken in Zorg en Welzijn, die we met onze samenwerkingspartner Bureau de Bont organiseren. Een kennismaking met de mogelijkheden van sociaal kapitaal voor je organisatie. Inspirerend en vooral concreet en gericht, met jouw echte eigen case als uitgangspunt, waarmee je jouw echte netwerk in kaart brengt. Direct resultaat, waarmee je in jouw organisatie meteen zelf aan de slag kunt.

Datum: nog nader te bepalen

Kosten: € 195,- (excl. BTW) per deelnemer. Inclusief een hapje en drankje.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons