Skip to main content
NieuwsUncategorized

Masterclass Rabobank: Acquisitie en Netwerken voor MKB’ers

By 25 februari, 2015juni 17th, 2017No Comments

Op 10 maart 2015 organiseert Rabobank Zuid-Holland Midden speciaal voor haar zakelijke klanten diverse Masterclasses, onder meer over Acquisitie en Netwerken, door Miriam Notten. Je kunt je hiervoor aanmelden, zie het programma hieronder.

Miriam leert hierin 50 MKB-ondernemers de kneepjes van het succesvol netwerken. Enthousiast en motiverend als altijd, helpt Miriam de ondernemers ervaren hoe je voor een netwerk zorgt  dat je helpt om gemakkelijker, effectiever en goedkoper je doelen te bereiken. Na deze les over Acquisitie en Netwerken kunnen de deelnemers direct aan de slag met hun nieuwe inzichten tijdens de netwerkborrel.

Het programma
10 maart van 19.00 – 22.00 uur
Hockeyvereniging RingPass Westblok 1, 2614 VE Delft

19.00 uur: Ontvangst
19.30 uur: Opening: Sander van Dijk, manager MKB
19.45 uur: Welkom bij Hockeyvereniging RingPass en toelichting op de Businessclub: Charles Arentsen, RingPass
20.00 uur: Masterclass Acquisitie en Netwerken: Miriam Notten, La Red
21.00 uur: Netwerkborrel

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons