Skip to main content
NieuwsUncategorized

La Red geeft 1- daagse workshop Sociaal Kapitaal Management op de Internationale Sunbelt Conferentie van de INSNA in Brighton!

By 29 mei, 2015juni 17th, 2017No Comments

Op dinsdag 23 juni geven wij de 1-daagse workshop ‘Sociaal Kapitaal Management: van netwerkwetenschap naar persoonlijk en zakelijk succes’ op de Sunbelt Conferentie van de INSNA (International Network for Social Network Analysis) in Brighton.

In deze workshop geven we je praktische handvatten om de kennis uit de netwerkwetenschap te vertalen naar een concreet actieplan voor het behalen van jouw persoonlijke- en organisatiedoelen. We leren je hoe je jouw netwerk voor je kunt laten werken: Work your network!

Het is een echte ‘how-to’ workshop gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring met netwerkend werken, zowel privé als zakelijk. Bij La Red helpen we dagelijks mensen en organisaties om hun doelen te bereiken door hun netwerk zo goed mogelijk te gebruiken en dat doen we dit jaar al 12½ jaar!

In de workshop Sociaal Kapitaal Management behandelen we de beste business cases uit Nederland over het bouwen en mobiliseren van netwerken en sociaal kapitaal voor:

  • Kennismanagement: Strukton Civiel
  • Het ontwikkelen van nieuwe markten: Damen Shipyards
  • Het vinden van een nieuwe baan: Werkgeversservicepunt Den Haag, en vele anderen.

Vervolgens maken we een vertaling naar jouw eigen praktijk. We laten je zien dat niet de omvang van het netwerk, maar de manier waarop jij het netwerk gebruikt er toe doet.

Belangrijk is dat jij de onderzoeker bent van je eigen netwerk. Iemand die zich continu bezighoudt met de kracht van het netwerk in relatie tot de persoonlijke doelen. Wat is de waarde van jouw sociaal kapitaal? Heb jij een effectief netwerk? Past de structuur, inhoud en benutbaarheid van het netwerk bij jouw doelen? Welke hulpbronnen kun jij in kaart brengen? Lets (re) design your network! En zorg ervoor dat jij een persoon van waarde wordt, volledig in de geest van Einstein: “Try not to become a man of success but rather try to become a man of value.”

Ook laten we je graag nadenken over jouw houding ten opzichte van netwerken. Welke (nieuwe) gewoontes zou jij graag willen toevoegen? Houd je netwerk georganiseerd!

Ontdek ook wat jouw persoonlijke netwerkstijl is. Oefen met real-life settings en ontdek de kracht van serendipiteit. Je zal zien dat storytelling jou gaat helpen om meer uit je netwerk te halen.

Doe je mee met onze workshop op dinsdag 23 juni op de #sunbelt2015 Conferentie van de #INSNA in Brighton?

Datum:Dinsdag 23 juni
Tijd:Sessie 1: 11.30 – 14.30 uur
Sessie 2: 15.00 – 18.00 uur
Duur van de workshop: 2 sessies (totaal 6 uur) – je kunt je ook apart inschrijven

Om je aan te melden stuur je een e-mail naar de workshopleider Miriam Notten: notten@lared.nl

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons