Skip to main content
NieuwsUncategorized

La Red doet mee aan netwerkproject Work The Net en helpt Raffaella via het netwerk op weg naar haar droombaan

By 5 juni, 2015juni 17th, 2017No Comments

Je zoekt een baan als communicatiemedewerker, schrijft verschillende bedrijven aan, maar valt niet genoeg op tussen de 300 andere kandidaten. Díe ervaring had Raffaella Ammazzini.

Raffaella – webredacteur, tekstschrijver en fotograaf – besloot haar zoektocht naar een baan als communicatieprofessional heel anders aan te pakken. Waarom zou ze alleen maar sollicitatiebrieven schrijven als ze ook kan laten zien dat ze een website kan beheren, blogs kan schrijven en goed kan fotograferen? Langzaam maar zeker ontstond bij haar het idee om een netwerkproject op te zetten. Haar netwerkproject Work The Net wint steeds meer aan populariteit.

Voor Work The Net gaat Raffaella op zoek naar personen die ze kan interviewen over hun werk, hun zoektocht naar werk of het ondernemerschap. Raffaella brengt een dag bij deze mensen door (op kantoor) voor een interview, het maken van een aantal prachtige portretfoto’s en het schrijven van sollicitatiebrieven. Over het interview schrijft ze vervolgens een blog die ze op haar website plaatst en deelt via de sociale media. Een concept waarmee ze via via veel nieuwe mensen ontmoet, echt contact kan maken en laat zien wat ze kan. Creatiever dan dit hebben wij het nog niet gezien.

Degene die Raffaella volgens Gerthe Vonk – lid van onze La Red Netwerkclub – moest ontmoeten was Miriam Notten. Wij nodigden Raffaella vorige week uit bij ons op kantoor in Delft voor een ‘Work The Net dag’ en namen haar ‘s avonds mee naar de La Red netwerkbijeenkomst in het Meisjeshuis. Hier stelden wij haar voor aan verschillende gasten en leden van onze La Red Netwerkclub, die óók geïnspireerd raakten door haar netwerkproject en haar nu graag dichterbij die droombaan helpen. Net als wij. Het netwerk en het netwerk-achter-het-netwerk brengt je echt een stap verder.

De blog die Raffaella over Miriam heeft geschreven vind je hier. Delen jullie ‘m?

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons