Skip to main content
NieuwsUncategorized

La Red maakt organisatiescan Sociaal Kapitaal beschikbaar!

By 11 juni, 2015juni 17th, 2017No Comments

Het is feest bij La Red! We bestaan 12½ jaar, brachten eerder ter ere van ons jubileum het netwerkspel Connect Memory op de markt en kunnen nu met trots melden dat we een organisatiescan Sociaal Kapitaal hebben ontwikkeld. De scan is beschikbaar op onze website onder ‘voor jou’ en door verschillende mensen in de organisatie te doen.

Wat laat de scan zien?

De organisatiescan Sociaal Kapitaal geeft een indicatie van hoe (goed) jouw organisatie op dit moment omgaat met het sociaal kapitaal van de organisatie. Het laat zien in welke netwerkvolwassenheidsfase jouw organisatie zit en welke verbeterslagen er dus nog te maken zijn. Weet jij bijvoorbeeld wie jouw collega’s kennen en hoe het netwerk van hun relaties eruit ziet? En zo ja waar gebruik je deze hulpbronnen voor? Laat je inspireren door de waarde en de mogelijkheden van het sociaal kapitaal van jouw organisatie.

De scan bestaat uit 20 meerkeuzevragen waarin de meest elementaire kenmerken van netwerkend werken en sociaalkapitaalmanagement zijn verwerkt. Op basis van jouw antwoorden kunnen wij bepalen in welke netwerkvolwassenheidsfase jouw organisatie zit. Welke fase dat is, zie je gelijk na het invullen van de vragenlijst. Na het invullen nemen we graag contact met je op om jouw netwerkvolwassenheidsscore te bespreken en te kijken welke verbeterstappen er nog te maken zijn.

Nieuwsgierig hoe jouw organisaties scoort? Vul hier de vragen in.

Wil je eerst meer weten over de organisatiescan Sociaal Kapitaal? Neem dan contact op met onze netwerkadviseurs Miriam, Oscar, Pieter of Ronald via 015-2127544.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons